MooinuWelkom op onze evenementen pagina

Vind hier onze Cirkels

  • Sister Circle
  • Body Remembers Trauma Therapy
  • Trauma Release Breathwork

Wij begeleiden jou naar innerlijke rust

Samen sterk in onze helende cirkels

Heb je ooit de magie gevoeld van echt samen zijn? Wanneer we in een groep samenkomen, gebeurt er iets bijzonders. Die groepsenergie, die voelt als een warme deken, heeft de kracht om ons te helen. En als we die ervaring delen, ontstaat er een band die je niet snel vergeet. Het is alsof we samen een reis maken, waarbij we ons helemaal kunnen laten gaan en echte heling vinden.

We zijn super dankbaar dat we een stukje van die reis met jou en je dierbaren mogen delen. We zorgen altijd voor een veilige en warme plek waar iedereen zichzelf kan zijn en we samen kunnen groeien.

Elke cirkel die we organiseren is uniek en heeft zijn eigen kracht. Het is een ervaring die je altijd bijblijft. En weet je wat het allermooiste is? Je kunt deze bijzondere ervaring delen met je vrienden of familie. Zo wordt het niet alleen een moment van persoonlijke groei, maar ook een intiem en verbindend avontuur met de mensen die je het meest dierbaar zijn.

Dus, ben je klaar om samen met ons op deze bijzondere reis te gaan? Laten we samen die magische verbinding aangaan en ontdekken wat echte heling kan betekenen.

Stel je vragen over de evenementen

Stuur ons een Whatsapp of een E-mail

Neem contact met ons op

× Hoe kan ik je helpen?