MooinuMooinu Wellness

”In the process of letting go you will lose many things from the past, but you will find yourself.”
– Deepak Chopra –

 

 

Spinal Flow Neem contact op

Jouw therapeut & coach Monique

Mooinu, opgericht door de empathische en deskundige Monique, is jouw plek voor energetische behandelingen en persoonlijke transformatie. Met een breed scala aan sessies, van Innerwisdomflow Journey tot Breathwork en Hypnose Journey, is er voor ieder wat wils. En het mooiste? Het is allemaal gericht op het herstellen van jouw innerlijke balans en het bevorderen van natuurlijke genezing.

Onze diensten

Ayurvedische lichaamsmassage

Ayurvedische lichaamsmassage

Een betoverende Ayurvedische massage ontsluiert de harmonie tussen lichaam en geest! Vanuit het oeroude Indiase erfgoed, volgt deze zachte energetische massage een ritme van tederheid en omarmt het lichaam met warme kruidenoliën.

Lees verder
Ayurvedische hoofdmassage

Ayurvedische hoofdmassage

De ayurvedische hoofdmassage is een ontspannende en verkwikkende behandeling die zijn oorsprong vindt in de Indiase geneeskunde.

Lees verder
5DFlow Technique

5DFlow Technique

De 5Dflow Technique is een unieke benadering die het mogelijk maakt om weer in contact te komen met je essentie. Door een combinatie van technieken uit de cranio-sacraal therapie, reiki en kundalini energie, wordt gewerkt aan het reguleren van het zenuwgestel.

Lees verder
Energetic Facial - Touch of Roses

Energetic Facial - Touch of Roses

Een moment waarop je jezelf even op de eerste plaats zet en kiest voor een behandeling die niet alleen je huid, maar ook je ziel streelt.

Lees verder
Reiki Touch

Reiki Touch

Reiki is een behandeling die blokkades in het lichaam opheft, ongeacht of deze bewust of onbewust aanwezig zijn.

Lees verder
Mystical Soul massage

Mystical Soul massage

De behandeling gaat geheel intuïtief; elke emotie, elk gevoel, elke gedachte en verlangen is onderling verbonden en vormt een delicate balans.

Lees verder
Duo Energetics

Duo Energetics

Ervaar wat de kracht van energie kan doen voor jullie als duo. Door deze behandeling samen te ondergaan versterkt dat de uitwisseling van energie.

Lees verder
Intuitieve massage

Intuitieve massage

Tijdens deze ontspanningsmassage werken wij geheel intuïtief. het is een diepgaande uitwisseling van energie wat zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Lees verder
Zwanger & Wellness

Zwanger & Wellness

Tijdens je zwangerschap is het heel belangrijk om te ontspannen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kindje. Lees de voordelen van een Reiki behandeling of een ontspanningsmassage.

Lees verder

Waarom Mooinu jouw aandacht verdient

Persoonlijke benadering: We nemen echt de tijd om je te leren kennen en samen met jou te werken aan een persoonlijke aanpak die past bij jouw unieke behoeften. Het voelt alsof je samen met een vriend(in) op reis bent, die je onderweg wijst op dingen die je zelf misschien niet had gezien.
Diverse aanbod: Of je nu op zoek bent naar diepe meditatieve sessies of praktische tools om je dagelijkse leven te verbeteren, MooiNu heeft het allemaal. De Innerwisdomflow Journey is bijvoorbeeld een prachtige reis van vijf maanden die je niet wilt missen.
Community en ondersteuning: Naast de één-op-één sessies krijg je toegang tot een online platform vol met extra informatie, meditaties, oefeningen en een community van gelijkgestemden. Je staat er dus nooit alleen voor.

Lees verder

Wordt Special Member

Wordt Special Member

Jouw transformatie begint hier

Bij Mooinu Academy geloven we in de kracht van leren en ontwikkeling. Wij zijn hier om je te ondersteunen op jouw reis naar persoonlijke groei en succes. Sluit je aan bij onze Special Member community en begin vandaag nog met zelfontwikkeling.

Lees verder

Wat onze cliënten zeggen

Recent een trauma release & breathwork sessie gehad van Monique, wat een mooie sessie, ik vond het best spannend, heb eerder allerlei sessies gehad maar bij deze ging ik diep, heel heftig maar de dagen er na voelde ik dat mijn rugzak lichter was, ik voelde mij bevrijd van een stukje trauma, Monique heeft mij heel duidelijk alles uitgelegd voordat de sessie begon, ik voelde mij veilig tijdens de sessie, en daarna was er veel ruimte om te delen. Een bijzondere en mooie ervaring die ik iedereen kan aanraden Monique dank je wel voor de mooie sessie
Margot
''Enige tijd geleden mocht ik bij Monique een hypnotherapie sessie ervaren. In haar mooie, rustgevende werkruimte voelde ik me al snel op mijn gemak. Monique stelde mij precies de vragen waardoor ik wist wat mijn specifieke hulpvraag was. De sessie was fijn! Haar rustige stem en de heldere vragen die ze stelde brachten mij precies daar waar ik de angst, die gekoppeld was aan de heftige pinda allergie van mijn dochter (en haar eerste reactie daarop), om kon zetten naar rust en vertrouwen (in mezelf als ouder). Vlak daarna hadden we een etentje van opa en oma, wat anders vaak voor spanning zorgde ivm de allergie, maar nu voelde ik rust, vertrouwen en controle. Heel fijn om niet meer overspoeld te worden door de angst en paniekgevoelens die nog bij een eerdere nare ervaring hoorden. Dank Monique!''
Carla
Twee keer achter elkaar heb ik de Innerwisdomflow Journey gevolgd bij Monique. Ik kwam bij elke sessie helemaal tot rust in een fijne ruimte en ontspannen sfeer. Wat ik het meest geleerd heb is i.p.v. heel veel piekeren, nadenken en mij verzetten tegen sommige gevoelens, juist minder te denken en juist wel willen voelen. En daarna loslaten met de verschillende technieken die Monique je leert.  Blij dat ik deze stap genomen heb. Ik kan nu makkelijker vervelende gevoelens los laten of gewoon er laten zijn, waardoor ik me veel rustiger en gelukkiger voel.
Linda
Inmiddels een aantal energetische sessies gehad bij Monique. Wat een fijne, veilige en vertrouwde omgeving. Ze is enorm vakkundig en straalt enorme rust en passie uit. Alles mag er zijn en is bespreekbaar!
Nikki
× Hoe kan ik je helpen?