MooinuSpinal Flow

Ervaar deze zachte techniek die de zenuwcommunicatie verbetert, waardoor blokkades helen en het lichaam zichzelf geneest.

De Spinal Flow Techniek is een bijzondere methode die is ontwikkeld door dr. Carli Axford in Australië. Ze heeft een achtergrond als chiropractor en heeft jarenlange ervaring opgedaan in een vooraanstaande rugkliniek in de Verenigde Staten. Na haar tijd in de VS heeft ze verder gestudeerd in India, verschillende klinieken geleid op Bali en woont nu met haar gezin terug in Australië. Deze techniek richt zich op het oplossen van blokkades in de wervelkolom op een zachte en lichaamsvriendelijke manier.

Hoe werkt het?

Onze wervelkolom, die uit 33 wervels bestaat, kan last hebben van blokkades veroorzaakt door fysieke, mentale, emotionele of chemische stress. Deze blokkades belemmeren de communicatie, mobiliteit en doorbloeding binnen ons zenuwstelsel, wat essentieel is voor ons functioneren.

De Spinal Flow Techniek maakt gebruik van specifieke aanraakpunten op de schedel en het sacrum, die verbonden zijn met de dura mater, het hersenvlies. Door deze punten zachtjes aan te raken, wordt de energiestroom in het zenuwstelsel weer op gang gebracht, waardoor het lichaam zelf de blokkades kan beginnen op te lossen.

De magie van de behandeling

Tijdens een behandeling kun je als cliënt ervaren dat je wervelkolom en lichaam beginnen te golven. Dit fenomeen staat bekend als de Spinal Wave, ofwel de wervelgolf. Je kunt dit merken aan je ademhaling of aan plotselinge gevoelens of herinneringen die opkomen. Als behandelaar is het elke keer weer bijzonder om deze transformatie letterlijk onder onze handen te zien gebeuren.

Wat kan je ervaren?

 • Tintelingen in je lichaam
 • Behoefte om te bewegen
 • Emoties uiten
 • Gedachten
 • Meer ademhaling
 • Warm of koud voelen

Toepassingen van Spinal Flow

Wereldwijd passen therapeuten, waaronder artsen en psychiaters, de Spinal Flow Technique succesvol toe bij een breed scala aan klachten die voortkomen uit blokkades. Voorbeelden hiervan zijn stress gerelateerde problemen zoals hoofdpijn, vermoeidheid, pijn in rug, nek, schouders, heupen, knieën, ischias, angsten, somberheid, spijsverteringsproblemen, ademhalingsproblemen en fibromyalgie.

De kracht van zelfherstel

De techniek is gebaseerd op de chiropractische wetenschap en holistische inzichten in de wervelkolom, het zenuwstelsel en het brein. De kern van de Spinal Flow Techniek is het activeren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam, zodat het zelf kan beginnen met het proces van genezing en herstel. Dit wordt zichtbaar door de wervelgolf.

Jouw ervaring met Spinal Flow

Monique richt zich als Spinal Flow Practitioner op het vergroten van de wervelgolf om blokkades vrij te maken. Na verschillende tests en door het voelen van de wervelkolom, kan zei bepalen waar de blokkade zich bevindt en of de oorzaak fysiek, emotioneel, mentaal of chemisch is. Het weefsel voelt dan duidelijk anders aan. Vervolgens maak ze zacht contact op de toegangspunten van je wervelkolom, sacrum en schedel. En dan begint de magie. De Spinal Flow Technique is een zachte, niet-invasieve methode die geen handmatige manipulatie of kraken vereist. Je blijft tijdens de behandeling volledig gekleed. Deze transformerende therapie biedt een vriendelijke manier om je wervelkolom te bevrijden en weer in één lijn te brengen, waardoor de communicatie in het zenuwstelsel en het zelfherstellend vermogen weer optimaal kunnen functioneren.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Het aantal benodigde sessies kan variëren afhankelijk van de persoon en de aard van de klachten. Over het algemeen wordt een minimum van acht sessies aanbevolen, soms meer, afhankelijk van de individuele behoeften en reacties op de behandeling.

Kan ik de Spinal Flow Technique zelf toepassen?

Nee, deze techniek vereist gespecialiseerde training en moet worden uitgevoerd door een gecertificeerde practitioner om veiligheid en effectiviteit te garanderen. Monique heeft haar opleiding genoten in Barcelona, onder de deskundige leiding van Dr. Carly Axford. Gedurende haar tijd daar heeft Monique aan den lijve ondervonden hoe bijzonder de techniek van SPT is. Deze methode biedt een transformatie op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Na haar intensieve training is Monique nu gecertificeerd en bevoegd om deze techniek zelf te beoefenen.

Investering

Een serie vanaf 6 behandelingen in 3 maanden kan al heel veel in gang zetten. Wil je de diepte in en echt duurzaam werken, kies dan voor een halfjaar- of zelfs jaartraject. Je bent ’t echt waard. In het halfjaar- of jaartraject zit de mooie ‘Hart opening’ behandeling. De eerste afspraak duurt ca. 90 min. De volgende afspraken duren ca. 30-45 minuten. De laatste afspraak ca. 60 minuten.

 • Traject binnen 3 maanden – 6 behandelingen € 400,- (2 termijnen mogelijk)
 • Traject binnen 6 maanden – 12 behandelingen € 774,- (3 termijnen mogelijk)
 • Traject binnen 12 maanden – 24 behandelingen € 1.500,- (4 termijnen mogelijk)

After Flow

Na je traject lekker in Flow blijven, boek extra bij.

 • SFT 30 min. € 70,-
 • SFT 60 min. € 95,-
 • SFT 90 min. € 120,-

Special Flow

Voor meer informatie of om een sessie te boeken, neem direct contact met ons op. Ontdek zelf hoe de Spinal Flow Technique jouw leven kan veranderen!

SFT Trajecten en sessies

SFT traject 6

SFT traject 6

In 6 sessies ervaar jij de kracht van de Spinal Flow techniek.

* Intake 1e sessie 60-90 min.
* Bodyscan + foto's
* SFT sessies 30 min.
* Evaluatie bij sessie 6, bodyscan + foto 60 min.

Prijs € 400,- (termijnen mogelijk)

Bestel jouw traject
SFT traject 12

SFT traject 12

In 12 sessies ervaar jij de kracht van de Spinal Flow techniek.

* Intake 1e sessie 60-90 min.
* Bodyscan + foto's
* SFT sessies 30 min.
* Hart opening
* Online cursus 'Work-live Balance'
* Evaluatie bij sessie 6 en 12 + bodyscan + foto 60 min.

Prijs € 774,- (termijnen mogelijk)

Bestel jouw traject
SFT Traject 24

SFT Traject 24

In 24 sessies ervaar jij de kracht van de Spinal Flow techniek.

* Intake 1e sessie 60-90 min.
* Bodyscan + foto's
* SFT sessies 30 min.
* Hart opening
* Online cursus 'Design Your life'
* Online cursus 'Work-live Balance
* Evaluatie bij sessie 12 en 24+ bodyscan + foto 60 min.

Prijs € 1500,- (termijnen mogelijk)

Bestel jouw traject
After Flow 30 min.

After Flow 30 min.

Losse SFT sessie (na traject of voor SPT studenten)

Prijs € 70,-

Reserveer via whatsapp
After Flow 60 min.

After Flow 60 min.

Losse SFT sessie (na traject of voor SPT studenten)

Prijs € 95,-

Reserveer via whatsapp
After Flow 90 min.

After Flow 90 min.

Losse SFT sessie (na traject of voor SPT studenten)

+ Hart opening

Prijs € 120,-

Reserveer via whatsapp
Duo Flow 90 min.

Duo Flow 90 min.

Losse SFT sessie enkel voor duo's. Maak kennis met de Spinal Flow technique.

* Korte intake
* Bodyscan
* SFT sessie
* Hart opening
* Nagesprek

Prijs € 111,- p.p

Meer informatie
Mommy Flow 30 min.

Mommy Flow 30 min.

Losse SFT sessie gedurende jouw zwangerschap.

* Korte intake
* Bodyscan
* SFT sessie
* Nagesprek

Prijs € 45,-

Meer informatie
Kids Flow 15-30 min.

Kids Flow 15-30 min.

Kinderen tot 15 jaar

Baby’s waarvan de mama en/of papa al SFT cliënt is, mogen gratis komen totdat ze 1 jaar zijn.

* Intake (ouder + kind)
* Sessie wanneer nodig
* Evaluatie

Prijs € 15,- tot € 30,-

Meer informatie

Monique jouw Spinal Flow Practioner

Monique heeft haar opleiding genoten in Barcelona, onder de deskundige leiding van Dr. Carly Axford. Gedurende haar tijd daar heeft Monique aan den lijve ondervonden hoe bijzonder de techniek van Spinal Flow is.

Lekker in je lichaam met Spinal Flow

Lekker in je lichaam met Spinal Flow

Ontdek de kracht van Spinal Flow Technique

De Spinal Flow Technique is een vorm van lichaamswerk die zich richt op het natuurlijke herstelvermogen van de mens. Het uitgangspunt is simpel: je lichaam heeft de inherente kracht om zichzelf te genezen. Soms kan deze kracht echter verzwakt zijn door diverse oorzaken zoals ongelukken, ziektes, operaties, stress of ongezonde voeding.

Een Spinal Flow practitioner heeft vaak slechts een paar behandelingen nodig om het zelfherstellende mechanisme van het lichaam weer actief te krijgen. Dit proces helpt om beperkingen in de weefsels sneller op te lossen, waardoor mensen zich al gauw beter in hun vel voelen.

Wat onze cliënten zeggen

Met vele diverse fysieke klachten, heb ik met Monique voor een traject van spinal flow gekozen. Hierbij wordt je zelfherstellend vermogen hersteld en geactiveerd. Wat een bijzondere ervaring en beleving zijn deze sessies geweest. De warmte, vertrouwen en rust die Monique uitstraalt maakt dat ik me hier helemaal aan over kon geven. Ik voel een verbetering van mijn fysieke lichaam. Maar voor mij nog belangrijker, ik heb mezelf op een veel dieper nivo terug gevonden. Ik sta weer in contact met mijn diepste zelf (lees ziel). Alsof ik van een lange reis weer thuisgekomen ben. Bedankt voor deze reis, Jacqueline
Jacqueline
× Hoe kan ik je helpen?