MooinuOver Monique

Ontmoet Monique Lemmen: Jouw Gids in Welzijn en Groei

Ik ben Monique Lemmen, en sinds 2008 ben ik vol passie aan het ondernemen. Het was een spannende stap om deze richting op te gaan, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb!

Mijn bedrijf is echt mijn trots. Ik hou ervan om anderen te inspireren, nieuwe dingen te creëren en mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Er is iets heel speciaals aan het werken met mensen; het geeft me zoveel voldoening. Het is bijna magisch om te zien hoe het levens kan veranderen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, geniet ik volop van het leven met mijn partner en onze vier kinderen. Een wandeling in het bos is ons ultieme gezinsuitje. We houden van lekker eten en van echte quality time met elkaar.

Naast Mooinu run ik ook  Back & Body Care, een wellness salon waar je terecht kunt voor een breed scala aan massages en behandelingen. Ik begon als Allround Massage therapeut, maar tegenwoordig ligt mijn focus meer op Energetische behandelingen en somatisch lichaamswerk. Ik kijk naar het totaalplaatje: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Ik vind het heerlijk om diep te graven en tot de kern te komen.

De diensten die ik aanbied, zijn allemaal bedoeld om je mind, body en soul met elkaar te verbinden. Of je nu komt voor een ontspannende wellnessbehandeling of voor een diepgaand persoonlijk traject, we hebben veel te bieden. Neem gerust een kijkje op de website, en als je vragen hebt of niet kunt kiezen, dan helpen we je graag verder tijdens een kennismakingsgesprek om te ontdekken wat het beste bij je past.

Mensen omschrijven mij vaak als lief en spontaan, enthousiast maar ook als direct en soms een beetje streng.

Als je ervoor kiest om met mij samen te werken, beloof ik je een onvergetelijke reis. Ik hou van uitdagingen.

En jij, ben je klaar om samen met mij deze uitdaging aan te gaan?

Twijfel je?

Boek dan vrijblijvend een kennismakingen gesprek. Tijdens dit gesprek leg ik uit welke methodieken ingezet kunnen worden tijdens coaching en behandelingssessies. Het is fijn om samen te verbinden en elkaar te leren kennen. Na het gesprek beslis je of je wilt starten met een traject of andere behandeling en dat je genoeg informatie hebt om over na te denken.

Ervaring

Opleidingen, trainingen, workshops, transformatie & inspiratie via:

Bridgeman, Zoma, Inner Journey, Hypnose instituut Nederland, Roy Martina, Arrezina, Dr. Gabor Maté, Dr. Carli Axford, Frank Bruining, Charlotte Labee, Kasper van der Meulen, Happynings Soundhealing.

 • Gecertificeerd  Spinal Flow Technique  practioner
 • Gecertificeerd 5DFlow practitioner
 • Gediplomeerd Holistisch Therapeut & Coach
 • Gediplomeerd Usui Reiki Master
 • Gecertificeerd Kundalini Reiki Master
 • Gediplomeerd Allround Massage Therapeut – Klachtgericht en Wellness
 • Gediplomeerd Hypnose Therapeut
 • Gecertificeerd Kinderhypnose Therapeut
 • Gecertificeerd Breathwork Facilitator
 • Gecertificeerd Sound-healing Therapeut
 • Gecertificeerd Eenvoudige Merkaba Technieken niveau 1

"Life begins at the end of your comfort zone."

Adres

Nijensteinseweg 16a
4124 AV Hagestein

Contact

06 389 380 76
info@mooinu.com

× Hoe kan ik je helpen?