MooinuMommy Flow

Lieve mama, gefeliciteerd met je zwangerschap!

Allereerst, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wat een prachtige tijd in je leven. Ik kan niet wachten om deze periode samen met jou te beleven. Zwanger zijn is een bijzondere ervaring, maar het brengt ook de nodige veranderingen met zich mee voor je lichaam. Het is heel normaal dat je soms wat ongemakken ervaart.

Ontdek de Spinal Flow Technique

Maar maak je geen zorgen, de Spinal Flow Technique staat klaar om je met liefdevolle zorg en verlichting te ondersteunen. Deze zachte benadering van heling is speciaal ontworpen om jou tijdens je zwangerschap bij te staan. Het helpt bij het loslaten van blokkades in je lichaam, waardoor stress vermindert en jij je van top tot teen heerlijk voelt.

Belang van een goede houding

Een goede houding is erg belangrijk, zeker nu je buik groeit en je lichaam zich aanpast aan het nieuwe leven dat binnenin je groeit. De Spinal Flow Technique helpt je om een prachtige houding te behouden. Hierdoor voel je je niet alleen energieker, maar ervaar je ook minder druk op je rug.

Bevorder de natuurlijke energiestroom

Er is meer goed nieuws! Door blokkades in je wervelkolom los te laten, bevordert de Spinal Flow Technique de natuurlijke energiestroom in je lichaam. Dit heeft een positieve invloed op zowel jou als je groeiende baby. Het versterkt je fysieke en mentale welzijn, wat essentieel is tijdens deze belangrijke fase.

Emotionele en fysieke verlichting

We begrijpen dat zwanger zijn soms emotioneel en stressvol kan zijn. Met de Spinal Flow Technique ontvang je niet alleen fysieke verlichting, maar door het verdwijnen van blokkades zul je ook merken dat je veel relaxter wordt. Dit stelt je in staat om écht te genieten van deze transformerende tijd met jouw kindje.

Een comfortabele bevalling

En lieve mama, wanneer jij je goed voelt en geen blokkades in jouw lichaam hebt, zal dit bijna automatisch een vreedzame en comfortabele bevalling bevorderen. Je gaat een prachtige ervaring tegemoet bij de geboorte van je kindje.

Verbondenheid tijdens jouw Zwangerschapsreis: Ontdek de Kracht van Wekelijkse Spinal Flow Technique Sessies

Bij een Mommy Flow sessie lig je op een Belly-pillow.

Prijs

€ 45,- 30 min.

  • Intake
  • Evaluatie
  • Check wanneer mogelijk
  • Wekelijkse sessie voor de duur van jouw zwangerschap
  • Na jouw bevalling krijgt jou baby een gratis sessie

We wensen je een liefdevolle en gezonde zwangerschap toe. Geniet van elke stap in deze bijzondere reis!

× Hoe kan ik je helpen?