MooinuZwanger & Wellness

Zwanger & Wellness

Reiki de juiste voorbereiding

Reiki, een vorm van energetische genezing die zijn oorsprong vindt in Japan, is bekend om zijn vermogen om ontspanning te bevorderen, stress te verminderen en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen. Tijdens de zwangerschap kan Reiki bijzonder voordelig zijn, zowel voor de aanstaande moeder als voor de ongeboren baby. Hier zijn enkele van de voornaamste voordelen van Reiki tijdens de zwangerschap:

1. Vermindering van Stress en Angst

Zwangerschap kan een tijd zijn van verhoogde emotionele gevoeligheid en stress voor de aanstaande moeder. Reiki kan helpen om het zenuwstelsel te kalmeren, wat leidt tot een vermindering van stress en angst. Door het bevorderen van een staat van diepe ontspanning, kan Reiki de emotionele welzijn van de moeder ondersteunen, wat ook ten goede komt aan de baby.

2. Verlichting van Fysieke Klachten

Veel vrouwen ervaren tijdens hun zwangerschap fysieke ongemakken zoals rugpijn, misselijkheid, slapeloosheid en zwelling van de ledematen. Reiki kan helpen deze symptomen te verlichten door de energiestroom in het lichaam te harmoniseren en te optimaliseren, wat leidt tot een gevoel van fysiek welzijn.

3. Emotionele Ondersteuning

Naast de fysieke veranderingen, ondergaan veel vrouwen ook emotionele veranderingen tijdens de zwangerschap. Reiki kan helpen bij het verwerken van deze emotionele schommelingen, door een gevoel van vrede en evenwicht te bevorderen. Het kan ook ondersteuning bieden bij het verwerken van eventuele zorgen of angsten met betrekking tot de bevalling en het moederschap.

4. Versterking van de Band met de Baby

Reiki kan de band tussen moeder en kind versterken, zelfs voordat de baby is geboren. Door tijdens de zwangerschap Reiki-behandelingen te ontvangen, kunnen moeders zich meer verbonden voelen met hun ongeboren kind, wat bijdraagt aan een gevoel van harmonie en liefde.

5. Voorbereiding op de Bevalling

Reiki kan helpen bij het voorbereiden van het lichaam en de geest van de moeder op de bevalling. Door het bevorderen van ontspanning en het verminderen van angst, kan Reiki bijdragen aan een soepelere en minder stressvolle bevalling.

6. Ondersteuning na de Bevalling

Na de bevalling kan Reiki helpen bij het herstelproces van de moeder door het bevorderen van genezing, het verminderen van postpartum depressie en het ondersteunen van de emotionele aanpassing aan het moederschap. Het kan ook nuttig zijn bij het bevorderen van de melkproductie en het verlichten van de uitdagingen van borstvoeding.

Reiki een waardevolle ondersteuning

Samengevat kan Reiki tijdens de zwangerschap een waardevolle ondersteuning bieden voor zowel de fysieke als emotionele welzijn van de aanstaande moeder, terwijl het ook de band met de ongeboren baby versterkt. Het bevordert een diepe staat van ontspanning en welzijn, wat essentieel is voor een gezonde zwangerschap en bevalling.

Prijs

€ 63,50 – 60 min.

Intuïtieve zwangerschapsmassage

Een speciale ervaring voor jou en je baby

Dit is een ongelooflijk bijzondere tijd in je leven, vol met opwinding, verwachtingen, laten we eerlijk zijn, soms ook een beetje stress. Maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen ontspannen en je lichaam de zorg te geven die het verdient.

Vanaf 13 weken zwangerschap ben je van harte welkom voor een speciale intuïtieve zwangerschapsmassage. Ja, je leest het goed! Je hoeft niet te wachten tot na de bevalling om jezelf te verwennen met een ontspannende massage.

Comfort en zorg staan voorop

We hebben een speciaal Belly Pillow zodat je comfortabel op je buik kunt liggen tijdens de massage. Dit kussen is zacht en ondersteunend, perfect om je groeiende buik te ondersteunen. Maar als je het prettiger vindt om op je zij te liggen, is dat ook geen probleem. We passen ons altijd aan jouw comfort aan.

De voordelen van een zwangerschapsmassage

Een intuïtieve zwangerschapsmassage is niet alleen een manier om te ontspannen en te genieten van wat ‘ik-tijd’. Het kan ook helpen bij het verlichten van veel voorkomende zwangerschapsklachten zoals rugpijn, gezwollen voeten en benen, en slapeloosheid.

Daarnaast kan een massage je bloedsomloop stimuleren, wat gunstig is voor zowel jou als je baby. Het kan je helpen beter te slapen, stress te verminderen en je algemene welzijn te verbeteren.

Gun jezelf wat tijd

Als je zwanger bent, draait de wereld vaak om de baby. Maar het is ook belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en voor je eigen gezondheid en welzijn te zorgen. Een zwangerschapsmassage kan je helpen ontspannen, je energieker voelen en je voorbereiden op de komst van je kleintje.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je intuïtieve zwangerschapsmassage en laat ons je helpen om deze bijzondere tijd in je leven nog specialer te maken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze salon!

Prijs

€ 63,50 – 60 min.

Terug

× Hoe kan ik je helpen?