MooinuDuo Spinal Flow

Ontdek samen de magie van transformatie en zelfheling

In dit proces gaan we samen op ontdekkingstocht naar de diepere lagen van jullie welzijn. Via specifieke toegangspunten en aanrakingstechnieken zullen we de opgebouwde stresslagen in het lichaam afpellen, zodat blokkades in de wervelkolom kunnen worden opgeheven. Hierdoor krijgt de levensenergie de kans om vrij door het centrale zenuwstelsel te stromen, wat een pad opent naar werkelijke heling.

Wat te verwachten voor de eerste SFT sessie

Voor de eerste sessie ontvangen jullie via whatsapp een digitaal intakeformulier. Dit formulier is belangrijk omdat het ons helpt om de sessie zo goed mogelijk voor te bereiden en af te stemmen op de specifieke behoeften van de cliënten. Belangrijk om deze voorafgaand aan de sessie retour te sturen. (Gaat online)

Bespreking van het intakeformulier

Aan het begin van de sessie wordt er kort tijd genomen om het intakeformulier door te nemen. Dit moment is cruciaal om te verzekeren dat beide partijen – de therapeut en de cliënten – duidelijk begrijpen wat er verwacht wordt van de sessie en wat de cliënten kunnen verwachten om te ervaren.

Ervaring van een SFT sessie

Deze sessie is ontworpen als een kennismaking met de Spinal Flow Technique. Het is een losse, eenmalige sessie waarin cliënten de kans krijgen om de techniek te ervaren en te begrijpen hoe deze hen kan helpen. Hoewel één sessie al inzichtelijk en verhelderend kan zijn, is het belangrijk om te beseffen dat er geen snelle oplossingen zijn. Echte vooruitgang vereist toewijding en tijd.

Aanbevolen traject voor langdurige verbetering

Voor degenen die serieus aan de slag willen met hun klachten, is het aan te raden om een volledig traject te starten. Tijdens de eerste afspraak van zo’n traject worden verschillende tests uitgevoerd, zoals een lichaamscheck en specifieke oefeningen. Deze zijn bedoeld om dieper inzicht te geven in wat er speelt in het lichaam van de cliënt. Ook wordt er een foto’s gemaakt van de houding van de deelnemer, om zo een duidelijk startpunt vast te leggen en de voortgang zichtbaar te maken.

Meer informatie en aanmelden

Tijdens de sessie blijven jullie gekleed, trek comfortabele kleding (bijvoorbeeld een jogging broek en t-shirt). Voor meer informatie over onze trajecten en om je aan te melden, klik hier. Elk traject is ontworpen om deelnemers te helpen op een effectieve en doelgerichte manier aan hun gezondheid en welzijn te werken.

De sessie

  • Korte intake
  • Bodyscan
  • SFT
  • Hart Opener
  • Nagesprek

Prijs

€ 111,- p.p 90 min.

Neem contact met ons op via Whatsapp.

× Hoe kan ik je helpen?