MooinuBreathwork Journey

Trauma Release & Breathwork

Een holistische benadering van welzijn met focus op de verbinding tussen lichaam, geest en ziel. Deze benadering omvat diverse technieken die zorgen voor diepgaande zelfreflectie, het loslaten van blokkades en het bevorderen van emotionele, fysieke en spirituele heling. Adem- en lichaamswerk spelen een belangrijke rol in het herstellen van deze verbinding. Ze brengen het zenuwstelsel weer in balans en stellen je in staat om weer in contact te komen met jezelf.

Een diepgaande sessie om te ontspannen, te helen en te transformeren: BRTT en TRB combineren voor een krachtig effect.

De 2 verschillende methodes:


1. Body Remembers Trauma Therapy

BRTT is een effectieve methode om opgeslagen trauma’s, spanning en negatieve emoties in het lichaam te bevrijden. Met deze techniek leer je om op een natuurlijke manier te ontladen met lichaamswerk. Het richt zich op het loslaten van dagelijkse stress, diepe chronische spanning en trauma.

Deze sessie duurt ongeveer 90 tot 120 min.


2. Trauma Release Breathwork

TRB is een ademhalingstechniek waarbij je bewust verbonden ademt. Door deze techniek toe te passen, activeer je de natuurlijke helende kracht van je lichaam en creëer je ruimte voor persoonlijke groei en transformatie. TRB werkt op een dieper niveau en kan toegang geven tot onbewuste patronen en beperkende overtuigingen die je tegenhouden in het leven.

Deze sessie duurt ongeveer 90 tot 120 min.

BRTT & TRB Gecombineerd in één sessie

Door BRTT en TRB te combineren, creëren we een krachtige methode om los te laten,
te ontwaken en te helen, zodat je werkelijk jezelf kunt zijn.

Deze sessie duurt ongeveer 3 uur.
Voor velen is deze sessie de sleutel gebleken tot het openen van de poort naar hun ziel en het bereiken van diepe transformaties.

Breathwork Journey

Er is ook een mogelijk om de Breathwork Journey in te stappen – 2 live sessies & online training.
Een diepgaande reis naar je Innerlijke Zelf met Breathwork.

  • Ontdek de kracht van jouw lichaam tijdens de BRTT & TRB ademhalingssessies
  • Deze online training bereidt je goed voor op de twee sessies, biedt integratie en nazorg, zodat je het beste resultaat uit de sessies kunt halen.
  • Er zit een tussenpoos van +/- 2 maanden tussen de sessies. (Kan in overleg eerder) Krijg direct toegang tot de Breathwork online training via de link hieronder.
  • Deze bevat alle nodige informatie ter voorbereiding op de sessies en zal een jaar lang beschikbaar zijn.

Investering € 350,- (kan ook in termijnen)

Ja dat wil ik!

Wat is Trauma?

Het Ontstaan van Trauma na Schokkende Ervaringen

Trauma kan optreden na ingrijpende en schokkende ervaringen, en zelfs tijdens momenten van geluk.
Zo’n gebeurtenis hoeft niet altijd extreem te zijn, zoals oorlog of ongelukken, en kan ook voortkomen uit pesten, emotionele verwaarlozing of het verlies van een dierbare. Dit soort gebeurtenissen kan diepe wonden achterlaten.

In noodsituaties wordt ons overlevingssysteem, zowel lichamelijk als geestelijk, geactiveerd.
Normaal gesproken vechten of vluchten we, maar wanneer dit onmogelijk is, blijft de opgebouwde energie vastzitten.
Dit kan leiden tot verkrampte of bevroren reacties, wat resulteert in trauma dat ons lichaam vasthoudt.

Als we dit niet loslaten, kunnen na verloop van tijd psychische en fysieke klachten ontstaan, waaronder constante alertheid, hoofdpijn, schuldgevoel, schaamte, angst voor controle verlies, emotionele afvlakking, spierspanning, krachtverlies, vermoeidheid, slaapproblemen, paniekaanvallen, depressie, piekeren, concentratieproblemen, hartkloppingen, oppervlakkige ademhaling, gespannenheid, prikkelbaarheid, kort lontje, verslavingsgedrag, aanhoudende lichamelijke klachten, en meer.

Er zijn verschillende soorten trauma’s

Heb je last van klachten? Dit kan een teken zijn van onverwerkt trauma dat nog steeds in je lichaam vastzit. Om dit op te lossen en los te laten, of om meer in harmonie te komen met wie je werkelijk bent, bieden we de BRTT- en/of de TRB-methode aan. Dit zijn effectieve methodes die jouw lichaam laten communiceren wat er losgelaten, vrijgegeven en opgeruimd mag worden. Je hoeft hierbij niet precies te weten wat er speelt of erover te praten.

Wat zijn de mogelijke effecten na een adem- en lichaamswerk traject?

× Hoe kan ik je helpen?