MooinuKids Flow

Ze hebben een heel leven voor zich, laten we hen nu op de juiste manier begeleiden

In deze tijd wordt er veel van kinderen gevraagd. Ik merk dat het simpelweg ‘er mogen zijn’ van onze kinderen vaak ondergesneeuwd raakt. Het is essentieel om de kern van onze kids – hun levendige energie, creativiteit en het vermogen om gevoelens en emoties te uiten – te koesteren. Door ons drukke, dagelijkse leven schieten deze belangrijke aspecten er echter vaak bij in.

Lief mensenkind, ik ben er voor je

Het is volkomen begrijpelijk dat je als ouder het welzijn van je kind vooropstelt. De Spinal Flow Technique kan hierbij een belangrijke rol spelen. Ik bied kinderen een veilige omgeving waar ze zonder druk door mijn dienende en liefdevolle aanraking weer bij zichzelf kunnen komen. Ze leren in vertrouwen de signalen van hun lichaam herkennen en begrijpen dat ze mogen luisteren naar en handelen volgens hun eigen waarheid en wijsheid.

Dit heeft meerdere positieve aspecten:

  1. Versterking van zelfvertrouwen: Kinderen leren vertrouwen op hun eigen gevoelens en intuïtie.
  2. Ontwikkeling van zelfbewustzijn: Ze worden zich meer bewust van hun eigen lichaam en de signalen die het geeft.
  3. Vermindering van stress: Door te leren ontspannen en hun emoties te reguleren, kunnen kinderen beter omgaan met stress.
  4. Bevordering van creativiteit: Als kinderen zich veilig en ondersteund voelen, staan ze meer open voor creatieve expressie.

Door kinderen op deze manier te begeleiden, helpen we ze niet alleen in het hier en nu, maar geven we ze ook de tools mee voor een gezonde emotionele toekomst. Laten we samen zorgen dat onze kinderen de ruimte en de steun krijgen die ze verdienen.

Kinderen tot 15 jaar

Baby’s waarvan de mama en/of papa al SFT cliënt is, mogen gratis komen totdat ze 1 jaar zijn.

Prijs

€ 15,- per sessie van 15 min. (baby’s)
€ 30,- per sessie van 30 min.

  • Intake (ouders)
  • Sessie wanneer nodig
  • Evaluatie

Neem gerust contact op bij vragen.

× Hoe kan ik je helpen?