MooinuInnerwisdomflow Journey

Ben je opzoek naar innerlijke rust?

Het kan een hele zoektocht zijn om wat meer rust of te ervaren. Misschien heb je van alles al geprobeerd, maar je vind helaas niet de rust of balans om je klachten te verhelpen. We denken vaak dat ons lichaam rust nodig heeft maar als je mind maar blijft malen dan lukt het ook niet om tot rust te komen. Als je belemmerende gedachten en gevoelens de overhand nemen dan zou het een mooie uitnodiging zijn om eens stil te staan bij deze belemmeringen. Wat wil je lichaam je vertellen?

Als je kiest voor een ‘Innerwisdomflow Journey’ dan gaan we samen deze reis maken! Ik neem jou mee op een pad vol aandacht, vertrouwen, compassie, inlevingsvermogen en humor.

Samen bespreken we hoe je nu in het leven sta, waar je graag wilt zijn en wat je tegenhoudt om daar te komen. Eerst gaan we onderzoeken wat het is dat zorgt voor die grens en daarbij kan ik diverse methodieken inzetten. We gaan loslaten wat je niet wil en aantrekken wat je wel wil. Jij bepaalt zelf wat je wil bereiken en hoe.

Naast de één op één sessie krijg je ook 1 jaar toegang tot de online training ‘Innerwisdomflow Journey’ voor extra ondersteuning in jouw transformatieproces. In de online training vind je extra informatie, meditaties, oefeningen, vragen en audio’s. Ook kan je deelnemen aan de Community als je daar behoefte aan hebt.

Dit kun je verwachten:

Voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je een intakeformulier via mobiel. Het is ook mogelijk om eerst een gratis kennismakingsgesprek van 30 min. te boeken. En voelt het voor jou goed dan starten we met een reis van 5 maanden.

Bij de eerste sessie hebben we een voorgesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we je probleem of klacht en hoe jij het graag anders wilt zien. Aan de hand van het voorgesprek voel ik intuïtief welke methodiek(en) ik in mag zetten, dat gaat altijd in overleg. Elke sessie duurt 90 min. en je ontvangt een email zodat je toegang krijgt naar de Mooinu Academy. Naast de sessies ben ik bereikbaar via whatsapp of mobiel voor extra ondersteuning.

Wat krijg je?

× Hoe kan ik je helpen?