MooinuEnergeticTouch Opleiding

EnergeticTouch massage Opleiding: een intuïtieve reis naar balans en ontspanning

Stel je eens voor dat je de kracht bezit om mensen te helpen ontspannen, hun lichaam en geest in balans te brengen en hun welzijn te verbeteren. Met de EnergeticTouch massage opleiding kun je precies dat bereiken. Deze 10 daagse opleiding neemt je mee op een intuïtieve reis, waarin je leert hoe je op een holistische manier naar het lichaam kijkt en behandelt naar de specifieke behoeften van je cliënt.

Een veelzijdige opleiding met praktische vaardigheden

Tijdens de EnergeticTouch massage opleiding leer je een breed scala aan technieken en vaardigheden die je in staat stellen om effectieve en ontspannende massages te geven. Je maakt kennis met de klassieke ontspanningsmassage, de Chakra-balans methode en de Kundalini Reiki behandeling. Daarnaast leer je werken met klankschalen, edelstenen en etherische oliën om de behandeling naar een hoger niveau te tillen.

Maar er is meer. De opleiding besteedt ook aandacht aan essentiële aspecten zoals het voeren van een goed intakegesprek, het voorbereiden van de behandeling en het geven van nazorg en advies. Deze vaardigheden zijn cruciaal om een professionele en zorgzame service te bieden aan je cliënten.

Praktijkgerichte aanpak met online ondersteuning

Een van de sterke punten van de EnergeticTouch massage opleiding is de nadruk op praktijkervaring. Tijdens de lessen ligt de focus op het toepassen van de geleerde technieken en het opdoen van hands-on ervaring. De theorie wordt aangeboden via een online reader, zodat je op je eigen tempo en tijd kunt studeren. Je hoeft alleen zelf te zorgen voor internet, pc of mobiel.

Het is belangrijk om te beseffen dat thuisstudie een essentieel onderdeel is van deze training. We verwachten van jou als deelnemer een volledige inzet, zowel tijdens de lessen als thuis. Reken op minimaal 3 uur per week voor zelfstudie en oefening. Deze investering in tijd en moeite zal zich uitbetalen in de vorm van een diepgaand begrip en vaardigheid in het geven van EnergeticTouch massages.

Persoonlijke begeleiding en certificering

Tijdens de opleiding word je begeleid door Monique, een ervaren en deskundige trainer. Zij zal je observeren, feedback geven en ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden. Deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je het maximale uit de training kunt halen en je volledige potentieel kunt benutten.

Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van je competentie in het geven van EnergeticTouch massages. Dit certificaat is een waardevolle toevoeging aan je professionele profiel en opent deuren naar een carrière als massagetherapeut.

Maak een verschil in het leven van anderen

Als EnergeticTouch massagetherapeut heb je de mogelijkheid om een positief verschil te maken in het leven van vele mensen. Met jouw vaardigheden en intuïtie kun je mensen helpen om stress los te laten, hun lichaam en geest te harmoniseren en een diep gevoel van ontspanning te ervaren.

De wereld heeft behoefte aan meer lichtpuntjes, meer mensen die zich inzetten voor het welzijn van anderen. Door deze opleiding te volgen, word jij één van die lichtpuntjes. Je zult in staat zijn om mensen te begeleiden naar een staat van balans en ontspanning, en daarmee een betekenisvolle bijdrage leveren aan hun algehele welzijn.

Klaar voor een transformerende reis?

Ben je klaar om je intuïtie te volgen, je vaardigheden te verdiepen en een positieve impact te maken op het leven van anderen? Dan is de EnergeticTouch massage opleiding precies wat je zoekt. Het is een uitnodiging om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, en om een waardevol verschil te maken in de wereld.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen deze transformerende reis aan te gaan. Laat je leiden door je intuïtie, omarm de kracht van aanraking en ontdek hoe je met EnergeticTouch massages mensen kunt helpen hun balans te vinden.

Meld je nu aan voor de EnergeticTouch massage opleiding en zet de eerste stap op weg naar een vervullende carrière als massagetherapeut. Samen kunnen we de wereld een stukje lichter maken, één massage tegelijk.

 

Training sept-nov

EnergeticTouch massage Opleiding

Wekelijk opleiding (10 dagen)

Zaterdag: 7, 14, 21, 28 sept
Zaterdag: 5, 12, 19, 26 okt
Zaterdag: 2, 9 nov

Tijden

Inloop vanaf 9.45 uur
Starten om 10.00 tot 16.00 uur

Groep

Min. 4 en max. 12 cursisten

Meld je aan via ons contactformulier, email of Whatsapp

Wat leer je tijdens de opleiding?

 

☑ Klassieke ontspanningsmassage 60 min.

☑ Het balanceren van de chakra’s

☑ Kennis over het energetische lichaam

☑ Kundalini Reiki toepassen tijdens een sessie

☑ Kennis over Holisme

☑ Werken met klankschalen

☑ Werken met etherische oliën

☑ Voorbereiding voor de sessie

☑ Intakegesprek geven

☑ Inzicht meegeven

☑ Nazorg en tips

 

Voor wie?

Heb je altijd al willen leren hoe je een ontspannende en helende massage kunt geven? Dan is de EnergeticTouch massage opleiding iets voor jou! Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar, ongeacht je achtergrond of ervaring. Je hebt geen vooropleiding nodig om deel te nemen.

De opleiding is zorgvuldig opgezet, zodat je stap voor stap leert hoe je een EnergeticTouch massage kunt geven. Je wordt begeleid door ervaren instructeurs die je de technieken en principes van deze bijzondere massagevorm leren. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen in je leerproces.

Contra-indicatie voor de EnergeticTouch opleiding

Belangrijk om te weten: wanneer je niet kunt deelnemen aan deze opleiding:

 • Als je zwanger bent
 • Als je onder medische behandeling bent (denk hierbij onder andere aan glaucoom, hartklachten of een hersenbloeding)
 • Als je wordt behandeld voor psychische klachten (bijvoorbeeld schizofrenie, psychose en/of epilepsie)
 • Als je bent verslaafd bent aan psychoactieve middelen (hieronder vallen zowel soft- als harddrugs)

Bij gebruik van (een van) de volgende medicijnen:

 • Bepaalde antidepressiva of angst-onderdrukkers
 • Methylphenidate Hydrochloride (Ritalin)
 • Slaapmiddelen
 • Zware antibiotica
 • Bloeddrukverlagers
 • Bètablokkers
 • Migraine Medicatie
 • Hoest remmende medicatie
 • Medicijnen die de hersenstructuur veranderen
 • ADD- en OCD-medicatie

Bij twijfel: raadpleeg altijd een arts! Bij gebruik van (een van) bovenstaande even overleggen met de betreffende behandelaar.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Naast het leren van de massagetechnieken, biedt de EnergeticTouch opleiding je ook de mogelijkheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Door deel te nemen aan deze training, krijg je inzicht in je eigen energiesysteem en leer je hoe je blokkades kunt opheffen. Dit kan leiden tot een dieper begrip van jezelf en een gevoel van innerlijke rust en balans.

Liefdevolle aanrakingen voor je dierbaren

Zelfs als je niet van plan bent om EnergeticTouch massage professioneel uit te oefenen, is deze training waardevol. Je leert namelijk hoe je deze liefdevolle aanrakingen kunt geven aan je partner, familieleden of vrienden. Het is een prachtige manier om je waardering en genegenheid te tonen en om de band met je dierbaren te versterken.

Een veilige en ondersteunende leeromgeving

De EnergeticTouch massage opleiding vindt plaats in een veilige en ondersteunende omgeving. Je bent omringd door gelijkgestemden die net als jij geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en het geven van liefdevolle aanrakingen. Er heerst een sfeer van openheid, respect en vertrouwen, waardoor je je op je gemak voelt om te leren en te groeien.

Geef jezelf de kans om te groeien

Gun jezelf de kans om deze waardevolle vaardigheden te leren en je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Door deel te nemen aan de EnergeticTouch massage opleiding, investeer je in jezelf en in je vermogen om anderen te ondersteunen en liefde te geven. Het is een cadeau aan jezelf en aan de mensen om je heen.

Schrijf je nu in voor de EnergeticTouch massage opleiding en ontdek de kracht van helende aanrakingen. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt leren en hoe het je leven op een positieve manier kan veranderen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze training!

De wekelijkse training is inclusief:

☑ Een online reader

☑ Downloadbare sheets

☑ Lunch + onbeperkt thee & tussendoortjes

☑ Fijne collega’s

☑ Toegang tot de Mooinu Academy

☑ Opleiding Kundalini Reiki Master + certificaat

☑ Onlinecursus ‘Kundalini Reiki Master’ (t.w.v € 270,-)

☑ Onlinecursus ‘Reis door je Chakra’s’ (t.w.v € 75,-)

☑ Digitaal Certificaat

Niveau

De workshops en trainingen die Mooinu Academy biedt, richten zich niet alleen op de intellectuele capaciteiten van de deelnemer, maar zeker ook op de het intuïtieve en holistische deel. Om die reden worden er geen vooropleiding- of toelatingseisen gesteld.

Het niveau van de training/workshops is MBO / HBO.

Begeleiding

Gedurende de opleiding zijn we bereikbaar via mail of whatsapp voor al jouw vragen, we streven ernaar om binnen 2 werkdagen inhoudelijk te reageren.

Investering

€ 1111,-

De opleiding is BTW-vrijgesteld en kan evt ook in of 3 termijnen van € 375,- worden voldaan.
De betaalpagina link wordt 2 á 3 weken voor aanvang van de opleiding verstuurd.

Locatie & Lestijden
Mooinu (Back & Body Care)
Nijensteinseweg 16a
4124 AV Hagestein

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
Inloop 9.45 uur

Tijdens de training is alles aanwezig, denk aan comfortabele kleding en extra warme sokken. Houdt er rekening mee dat we met olie werken. Om na de training direct te kunnen oefenen, is het handig om alvast een behandeltafel te bestellen, als je deze nog niet hebt.

Groep

Min. 4 tot max. 12 personen.

× Hoe kan ik je helpen?