Mooinu5DFlow sessie

5DFlow sessie

Ontdek de kracht van 5DFlow: een reis naar innerlijke harmonie

In de hectiek van het dagelijkse leven, waar routines ons vaak in hun greep houden, is het gemakkelijk om het contact met onszelf te verliezen. We leven op de automatische piloot, waarbij we ons laten leiden door de taken en verplichtingen die elke dag weer op ons pad komen. Maar wat als er een manier is om deze cyclus te doorbreken, om dieper contact te maken met onze essentie en ware zelf? Dit is waar de 5DFlow een verschil kan maken.

Kom in contact met je essentie

5DFlow is een unieke benadering die het mogelijk maakt om weer in contact te komen met je essentie. Door een combinatie van technieken uit de cranio-sacraal therapie, reiki en kundalini energie, wordt gewerkt aan het reguleren van het zenuwgestel. Het doel is om je terug te zetten in je natuurlijke blauwdruk, waar je volledig afgestemd bent op jezelf en je omgeving.

Een goede aarding als fundament

Een essentieel onderdeel van de 5DFlow is het creëren van een goede aarding. Dit is vaak het eerste waaraan gewerkt wordt tijdens je eerste sessie. Door het hogere zelf in het lichaam te laten dalen, ontstaat er een nieuwe verbinding die rust en balans brengt. Het is een cruciale stap om meer geestelijke en universele energie in het lichaam te brengen, wat leidt tot meer rust en ontspanning.

Stimuleren van de levensenergie

Eenmaal goed geaard, wordt de levensenergie gestimuleerd om te stijgen. Dit proces zorgt ervoor dat opgeslagen blokkades, zoals trauma of onverwerkte emoties, vrijkomen. Cliënten ervaren dit vaak als enorm bevrijdend; het is alsof er letterlijk ruimte gemaakt wordt in hun systeem. Het mooie van deze methode is dat het systeem ontladen wordt zonder dat herinneringen opnieuw beleefd hoeven te worden, wat vooral bij ernstig trauma een uitkomst biedt.

Een brug tussen wetenschap en spiritualiteit

Wat de 5DFlow bijzonder maakt, is de harmonieuze vermenging van wetenschappelijke inzichten en spirituele principes. Door te werken op het energie systeem en gebruik te maken van het quantumveld, wordt een brug geslagen tussen het fysieke en het ontastbare. Dit biedt een diepgaand perspectief op heling en persoonlijke groei.

Dit kun je verwachten:

Voorafgaand aan de eerste sessie ontvang je een intakeformulier via mobiel. Het is ook mogelijk om eerst een gratis kennismakingsgesprek van 30 min. te boeken en voelt het voor jou goed dan maken we een afspraak voor de 5DFlow sessie.

Bij de eerste sessie hebben we een voorgesprek. Tijdens dat gesprek bespreken we je probleem of klacht en hoe jij het graag anders wilt zien. Aan de hand van het voorgesprek voel ik intuïtief hoe ik de sessie gaat begeleiden, dat gaat altijd in overleg.

Wat krijg je?

 • Sessie van 60 of 90 min.
 • Intake en nagesprek 30 min.
 • Na de sessie ben ik bereikbaar via whatsapp of mobiel voor vragen en/of ondersteuning.

Wat kan je ervaren?

Voor wie is 5DFlow geschikt?

Deze behandeling staat open voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, heling en een diepere verbinding met zichzelf. Het is bijzonder effectief voor mensen die verlangen naar een dieper contact met hun essentie, worstelen met onverwerkte emoties of trauma’s, hun levensenergie willen stimuleren, of hun zelfbewustzijn en persoonlijke groei willen versnellen.

Contra-indicaties voor 5DFlow

Belangrijk om te weten: wanneer kun je niet deelnemen aan de sessie!!

Het is van cruciaal belang om voor en na een sessie alle informatie te hebben. Daarom is het belangrijk om te weten wanneer je niet kunt deelnemen aan de sessie.

 • Als je zwanger bent
 • Als je onder medische behandeling bent (denk hierbij onder andere aan glaucoom, hartklachten of een hersenbloeding)
 • Als je wordt behandeld voor psychische klachten (bijvoorbeeld schizofrenie, psychose en/of epilepsie)
 • Als je bent verslaafd bent aan psychoactieve middelen (hieronder vallen zowel soft- als harddrugs)

Bij gebruik van (een van) de volgende medicijnen:

 • Bepaalde antidepressiva of angst-onderdrukkers
 • Methylphenidate Hydrochloride (Ritalin)
 • Slaapmiddelen
 • Zware antibiotica
 • Bloeddrukverlagers
 • Bètablokkers
 • Migraine Medicatie
 • Allergie Medicatie
 • Medicijnen die de hersenstructuur veranderen
 • ADD- en OCD-medicatie

Bij twijfel: raadpleeg altijd een arts! Bij gebruik van (een van) bovenstaande even overleggen met de betreffende behandelaar.
Soms is een paar dagen stoppen voor de behandeling voldoende.

Heb je nog vragen over deze behandeling? Neem gerust contact met mij op! 

× Hoe kan ik je helpen?