MooinuMystical Soul massage

Mystical Soul massage

Betreed deze betoverende wereld van balans en harmonie

Betreedt de wereld van de energiebehandeling, waar massage en Reiki als grondslag dienen. De behandeling gaat geheel intuïtief; elke emotie, elk gevoel, elke gedachte en verlangen is onderling verbonden en vormt een delicate balans. Een holistische behandeling nodigt uit om een nieuw evenwicht te vinden en kan inzicht bieden in de diepere oorzaken en betekenis van klachten. Zo betreedt men een betoverende wereld van balans en harmonie.

Wanneer je deze wereld betreedt, zal je merken dat wij ons richten op jouw energetische lichaam. Dit is het deel van jou dat niet gezien kan worden, maar wel gevoeld. Door middel van zachte aanrakingen en Reiki worden blokkades in je energieveld opgespoord en opgeheven. Hierdoor kan energie weer vrij stromen en zal je jezelf weer in balans voelen.

Het mooie aan deze behandelingen is dat het niet alleen werkt op fysiek niveau, maar ook op emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Zo kan het helpen bij angst, stress, depressie en zelfs bij het verwerken van trauma’s. Doordat de nadruk ligt op het vinden van een nieuw evenwicht, zal je merken dat je meer in contact komt met jezelf en je eigen behoeften. Dit kan leiden tot meer rust, helderheid en zelfvertrouwen.

Als je op zoek bent naar een manier om jezelf te helen en in balans te brengen, dan is een energiebehandeling zeker iets om te overwegen. Het biedt een veilige en respectvolle omgeving waarin je jezelf kunt openstellen voor de kracht van helende energie. Betreed deze betoverende wereld van balans en harmonie en ontdek wat het voor jou kan betekenen.

De behandeling gaat als volgt:

✓ Voorgesprek
✓ Massage
✓ Reiki behandeling
✓ Nagesprek
✓ Inzicht mee

Na de behandeling:

✓ Veel water drinken
✓ Tot 48 uur na de behandeling reactie ervaren
✓ Neem je rust na de behandeling


Prijs

€ 63,50 – 60 min.
€ 90,- 90 min.

TerugVerder

× Hoe kan ik je helpen?