MooinuHypnose Journey

Reis mee in de wereld van Hypnose, een diepgaande reis in je onderbewuste.

Om te begrijpen hoe Hypnosetherapie werkt, is het belangrijk om te weten dat je hersenen uit twee delen bestaan: het bewuste en het onderbewuste. Het bewuste deel van je hersenen is verantwoordelijk voor logisch denken en besluitvorming, terwijl het onderbewuste deel je emoties, gewoonten en instincten beheert.

Hypnosetherapie werkt door je onderbewuste geest te bereiken en positieve suggesties te geven. Tijdens een Hypnosesessie wordt je in een diepe staat van ontspanning gebracht, waardoor je onderbewuste geest openstaat voor positieve veranderingen. Het is een veilige en natuurlijke manier om je gedachten, gevoelens en gedrag te beïnvloeden.

Hypnose Journey 2 sessies

á 90 min. tot 150 min.

Investering € 330,- (kan ook in termijnen)

Ja dat wil ik!

De kracht van Hypnosetherapie

Het onbewuste deel van onze geest is ongelooflijk krachtig. Het beïnvloedt alles wat we doen, van de manier waarop we ons voelen tot de beslissingen die we nemen. Door met dit deel van onze geest te werken, kunnen we diepgaande veranderingen in ons leven teweegbrengen.

Is er een gewoonte die je graag wilt afleren?

 

Elk probleem begint ergens

Elk probleem dat je tegenkomt, vindt zijn oorsprong in een gebeurtenis die een onprettig gevoel heeft veroorzaakt. Zo’n gebeurtenis plant als het ware een ‘zaadje’ in je. Dit zaadje kan uitgroeien tot een onkruid dat alles overwoekert. Als er iets gebeurt dat dit gevoel triggert, komt het met volle kracht terug.

Slechte gewoontes

Heb je een probleem dat samenhangt met een slechte gewoonte? Denk bijvoorbeeld aan nagelbijten, roken, drinken of te veel eten. Het is goed om te weten dat deze gewoonte een manier is om een behoefte of waarde te vervullen. Je onderbewuste heeft deze gewoonte ontwikkeld om je te helpen.

Maar wat als deze gewoonte je nu juist in de weg staat? Dan is het tijd om je onderbewuste te helpen nieuwe, betere manieren te vinden om je te ondersteunen.

Overwin je problemen

Als je een nare gewoonte hebt, zoals nagels bijten, roken, drinken of te veel eten, onthoud dan dat deze gewoonte ooit is ontstaan om je te helpen. Je onderbewuste heeft deze gewoonte bedacht om je te ondersteunen. Maar als deze gewoonte je nu hindert, dan is het tijd om je onderbewuste nieuwe, effectievere manieren te laten ontdekken om je te ondersteunen.

Je hebt die gewoonte niet, je doet het..


Identificeer de aard van jouw klachten en vind de oorzaak

Ben je je bewust van de aard van jouw klachten – fysiek, emotioneel of mentaal? Vaak zijn we ons niet bewust van de oorzaak van deze klachten, omdat we ons ermee identificeren en denken dat dit is wie we zijn. Om van jouw klachten af te komen, is het noodzakelijk om op onbewust niveau de oorzaak te achterhalen. Zoek uit waar jouw klachten vandaan komen en bevrijd jezelf ervan.

Dus denk of ervaar jij het volgende?

Je kunt hier vanaf komen met Hypnosetherapie!

Ja dat wil ik!

 

Hypnose: De Waarheid Achter de Show

Het is waarschijnlijk dat je Hypnose kent van televisie shows waarin mensen vreemd gedrag vertonen. Deze shows zijn echter puur voor entertainment en kunnen niet vergeleken worden met Hypnosetherapie.

Hypnosetherapie is een veilige en ontspannen toestand, vergelijkbaar met een diepe meditatie. Je bent echter nog steeds bewust van je omgeving. Net als bij het kijken van een spannende film, wanneer je volledig in de film wordt opgenomen en niet meer bewust bent van je omgeving, ben je in hypnose.

In hypnose kun je communiceren met je onderbewustzijn. Hierin liggen patronen, normen, waarden en overtuigingen verborgen. Hypnose kan worden gebruikt om op dit niveau daadwerkelijke veranderingen door te voeren.

Het is belangrijk om te onthouden dat we slechts 10% bewust en 90% onbewust ervaren. Hypnosetherapie kan je helpen om toegang te krijgen tot deze onbewuste overtuigingen en deze te veranderen.

Een Hypnotherapiesessie: Wat je kunt verwachten

Hypnosetherapie werkt rechtstreeks met het onbewuste, wat resulteert in snelle resultaten. Hoewel je bewustzijn bepaalde wensen en verlangens kan hebben, zal het onbewuste in de meeste gevallen veel sterker zijn. Het onbewuste bevat al onze impressies, aannames, emoties, programmeringen en gewoontes. Het bevat alle ervaringen die we hebben opgedaan vanaf het prille begin tot nu. Door directe toegang tot het onbewuste kunnen we met verbeeldingskracht en positieve suggesties oude programmeringen overschrijven en diepgaande en blijvende veranderingen aanbrengen.

Wanneer je in hypnose gaat, beland je in een diepe staat van ontspanning, vergelijkbaar met een diepe meditatie of de fase net voordat je in slaap valt. Je blijft echter bewust van je omgeving en van het feit dat je in hypnose bent.

Factoren die de snelheid van hypnose bepalen

De effectiviteit van hypnose is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard van de kwestie, de reactie van de cliënt en de vaardigheden van de hypnotiseur. Terwijl sommige individuen bij één sessie direct resultaat merken, hebben anderen meerdere sessies nodig om hun doel te bereiken. Het is belangrijk om te onthouden dat hypnotherapie geen snelle oplossing is; het vereist inzet en geduld van de cliënt.

 

Hypnose therapie is zeer goed inzetbaar voor zowel volwassenen als kinderen. Bij sommige ziektebeelden is hypnosetherapie echter niet geschikt. Zeer ernstige psychiatrische aandoeningen zijn een contra-indicatie om met hypnose te werken. Overleg bij twijfel altijd met je arts of behandelaar. Hypnose is niet mogelijk als je medicatie gebruikt voor psychische aandoeningen.

Vragen? Boek een kennismakingsgesprek via Whatsapp

× Hoe kan ik je helpen?