MooinuEnergetic Facial – Touch of Roses

Energetic Facial – Touch of Roses

Verwen je huid met de luxe van rozen

In de hectiek van alledag is een moment van ontspanning geen overbodige luxe. Een moment waarop je jezelf even op de eerste plaats zet en kiest voor een behandeling die niet alleen je huid, maar ook je ziel streelt. De energetische gezichtsbehandeling ‘Touch of Roses’ is zo’n ervaring die je niet wilt missen.

Een synergie van rozenkracht

Deze unieke behandeling omarmt de kracht van de natuur met een drietal rozenwaters: Rosa damascena, Rosa alba en Rosa centifolia hydrolaat. Deze zijn 100% biologisch en werken in harmonie samen om je huid het allerbeste te bieden. Het resultaat? Een huid die niet alleen verzacht en verfrist aanvoelt, maar ook de luxe uitstraling krijgt die het verdient.

De Kracht van mineralen

Naast de heilzame werking van de rozenwaters, is de ‘Touch of Roses’ Lotion verrijkt met Himalaya zout en rozenkwartssteentjes. Deze combinatie zorgt voor een balans in vochtgehalte en een energetische massage die de huid revitaliseert.


Een complete behandeling

✓ Reiniging van het gezicht
✓ Verzorgende peeling
✓ Voedende verzorging
✓ Energetische massage

Een ware ode aan jouw welzijn.

Dit alles wordt afgerond met een energetische massage waarbij gebruik wordt gemaakt van rozenkwarts en bergkristal, wat zorgt voor een diepe ontspanning en een stralende huid. Verwen jezelf met deze verleidelijke geur en de verzorgende eigenschappen van rozenolie. Je huid zal je dankbaar zijn voor deze gave en mooie uitstraling. Hoofd-, gezicht-, nek-, en schouder massage.

Prijs

€ 65,- 50 min.

TerugVerder

× Hoe kan ik je helpen?