MooinuInnerFlow en Cacao

Ontdek de kracht van InnerFlow & Cacao

Een avond vol innerlijke verbinding

Heb je ooit het gevoel gehad dat je even helemaal tot rust wilt komen en opnieuw verbinding wilt maken met jezelf? Dan is een avond met InnerFlow en cacao precies wat je nodig hebt. Deze unieke ervaring combineert begeleide meditatie, een cacaoceremonie en een energetische sessie om je te helpen je innerlijke wereld te verkennen en blokkades los te laten.

Begeleide meditatie: de poort naar je innerlijke wereld

De avond begint met een begeleide meditatie. Dit is niet zomaar een meditatie, maar een diepgaande sessie die je helpt om in contact te komen met je innerlijke wereld. Door je te concentreren op je ademhaling en je gedachten te laten varen, kun je een staat van diepe ontspanning bereiken. Deze meditatie is ontworpen om je geest tot rust te brengen en je voor te bereiden op de volgende stappen van de avond.

De magie van de cacaoceremonie

Na de meditatie is het tijd voor de cacaoceremonie. Cacao staat bekend om zijn hartopenende eigenschappen. Tijdens deze ceremonie wordt je begeleid om de krachtige effecten van cacao te ervaren. Het drinken van cacao helpt je hart te openen en je emoties te laten spreken. Dit is een moment van pure verbinding, niet alleen met jezelf, maar ook met de anderen die deelnemen aan de ceremonie.

Energetische sessie met de Spinal Flow technique

De avond wordt afgesloten met een energetische sessie waarin de Spinal Flow technique centraal staat. Deze techniek werkt direct op je zenuwstelsel en helpt de natuurlijke energie in je lichaam weer te laten stromen. Door deze energie te activeren, kunnen blokkades worden gevonden en losgelaten. Dit zorgt voor een gevoel van verlichting en hernieuwde energie. Daarbij lig je comfortabel op een massagetafel.

Waarom kiezen voor InnerFlow & cacao?

Je vraagt je misschien af waarom je zou moeten deelnemen aan een avond zoals deze. Hier zijn enkele redenen waarom InnerFlow en cacao een waardevolle ervaring kunnen zijn:

  • Diepe ontspanning: De combinatie van meditatie en cacao helpt je om een staat van diepe ontspanning te bereiken.
  • Emotionele verbinding: De cacaoceremonie opent je hart en stelt je in staat om op een dieper niveau met je emoties in contact te komen.
  • Energieherstel: De Spinal Flow Technique helpt om de natuurlijke energie in je lichaam te herstellen en blokkades los te laten.
  • Gemeenschapsgevoel: Deelname aan deze avond biedt je de kans om verbinding te maken met anderen die dezelfde reis maken.

Een avond met InnerFlow en cacao is meer dan alleen een ontspannende ervaring. Het is een reis naar binnen, een kans om je hart te openen en je energie te herstellen. Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, emotionele verbinding of energieherstel, deze avond biedt het allemaal. Wacht niet langer en neem contact op om je plekje te reserveren.

Locatie: Mooinu Hagestein
Datum: Zaterdag 6 juli (nog 4 plekjes)
Tijd: 19.00 tot 22.00 (inloop 18.45)
Investering € 75,- vrijgesteld van BTW

 

Hoe kun je deelnemen?

Ben je klaar om deze unieke ervaring te beleven? Neem dan contact op om je plekje te reserveren. Monique en Sandra staan klaar om je te begeleiden op deze reis naar innerlijke verbinding en heling.

Neem contact op voor meer informatie of om je plekje te reserveren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen deze bijzondere reis te maken.

Bestel je ticket via Hipsy

Monique – Mooinu Academy 06 38938076
Sandra – Ana School of healing 06 52405122

× Hoe kan ik je helpen?