MooinuSpinal Flow Nederland

Spinal Flow Nederland

Ervaar de kracht van deze zachte techniek.

De Spinal Flow Technique werkt op het zenuwstelsel en brengt het zelfherstellend vermogen weer op gang. Als er emotionele, fysieke of chemische blokkades opgeslagen zijn op de wervelkolom dan staan die obstakels in de weg om te helen.

Ervaar je klachten, ongemakken of zelf ziekte dan zijn dat symptomen. Het is een signaal van het lichaam dat er geluisterd mag worden naar wat het nodig heeft. Door holistisch te kijken naar de klacht kan je erachter komen waar je aan mag werken, door daar inzicht in te krijgen voorkom je terugval in oude patronen en zodat klachten en ongemakken niet meer voorkomt.

Wij bieden enkel trajecten aan omdat de laagjes afgebouwd moeten worden en dat kost tijd. Quick Fix bestaat niet, de reis naar heling is met stijgen en dalen. Dat is soms een pittig proces waar niet iedereen zin in heeft. Een traject is een commitment, dat ben jij toch waard! Je zal ook merken dat de begeleiding heel fijn is omdat je er niet alleen voor staat. Samen kunnen we dit aan!

Spinal Flow is een hele zachte techniek die iedereen kan ontvangen van 0 tot +100 omdat er wordt gewerkt op het zenuwstelsel en met onze natuurlijke flow is deze manier van behandelen heel vriendelijk. Bijna iedereen ervaart tijdens en na de sessie een enorme rust in het lichaam omdat het zenuwstelsel in ruststand komt. In deze stand voelt het lichaam zich veilig en kan weer helen waar nodig is.

Voordat je start met een traject nemen we graag de tijd om jou te leren kennen, als het een match is tussen ons dan bespreken we samen welk traject het beste bij jou past. Neem contact met ons op via Whatsapp of stuur ons een email.

 

#spinalflow #spinalflowtechnique #spinalflownederland #5dflow #mooinu #zenuwstelselregulatie #parasympatisch #sympatisch #zenuwstelsel #hagestein #energetischtherapeut #holistischtherapeut #holistischcoach #vijfheerenlanden #utrecht #vianen #mooinuacademy #mooinuopleidingen

× Hoe kan ik je helpen?