MooinuWelkom bij de Mooinu Academy

Welkom bij de EnergeticTouch massage training!

Lieve deelnemer,

Wat ontzettend leuk dat je je hebt aangemeld voor onze EnergeticTouch massage training. We zijn blij dat je deze stap hebt gezet en kijken er naar uit om je te begeleiden in je verdere ontwikkeling.

Praktische informatie voor de eerste trainingsdag

De eerste trainingsdag vindt plaats op zaterdag 7 september. We verwelkomen je graag vanaf 9.45 uur voor de inloop, zodat we om 10.00 uur kunnen starten. Zorg ervoor dat je gemakkelijk zittende kleding en warme sokken draagt, zodat je comfortabel kunt deelnemen aan de training.

Voor de lunch wordt gezorgd, maar mocht je speciale dieetwensen hebben, neem dan gerust je eigen eten mee. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat je optimaal kunt genieten van deze dag.

Bereid je voor via de online Academy

Om je alvast voor te bereiden op de training, hebben we je toegang gegeven tot onze online Academy. Module 1 mag je alvast doornemen voor de eerste lesdag. Hier vind je waardevolle informatie en oefeningen die je kunt doen voorafgaand aan de eerste trainingsdag. Neem de tijd om de materialen door te nemen, zodat je met een goede basis kunt starten.

We staan voor je klaar

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via WhatsApp op 0638938076 of door een e-mail te sturen naar info@mooinu.com. We staan klaar om je te helpen en te ondersteunen waar nodig.

Een liefdevolle reis

De EnergeticTouch massage training is niet zomaar een cursus, het is een liefdevolle reis naar jezelf en naar anderen. Tijdens de training zul je niet alleen waardevolle technieken leren, maar ook werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt ontdekken, leren en groeien. Je zult merken dat de sfeer tijdens de trainingen warm en betrokken is, waardoor je je op je gemak voelt en je open kunt stellen voor nieuwe ervaringen.

Verbinding met jezelf en anderen

Een van de mooie aspecten van de EnergeticTouch massage training is de verbinding die je maakt met jezelf en met anderen. Door te werken met aanraking en energie, leer je op een dieper niveau te communiceren en contact te maken.

Je zult ontdekken hoe je vanuit je hart kunt luisteren en aanwezig kunt zijn voor de ander. Dit is niet alleen waardevol tijdens het geven van massages, maar ook in je dagelijkse leven en relaties.

Een cadeau voor jezelf

Door deel te nemen aan de EnergeticTouch massage training geef je jezelf een prachtig cadeau. Je investeert in je persoonlijke groei, in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en in het verdiepen van je inzicht in jezelf en anderen.

Wees trots op de stap die je hebt gezet en geniet van het proces. Wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen, elke stap van de weg.

Tot zaterdag 7 september!

We kijken er ontzettend naar uit om je te ontmoeten tijdens de eerste trainingsdag. Kom met een open hart en een nieuwsgierige geest, dan gaan we er samen een mooie en waardevolle reis van maken.

Tot zaterdag 7 september!

Liefs, Monique en het EnergeticTouch team

× Hoe kan ik je helpen?